επιχειρηματικο σχεδιο for Dummies
επιχειρηματικο σχεδιο for Dummies
Blog Article
Ο επενδυτής για να αποφασίσει αν αξίζει η αναχρηματοδότηση θα πρέπει να συγκρίνει τους τόκους που θα γλιτώσει από το νέο δάνειο με τις αμοιβές και τις ποινές που θα προκύψουν από την αναχρηματοδότηση.
«Δεν υπάρχει μια και μοναδική φόρμουλα για την κατάρτιση ενός επιχειρηματικού σχεδίου. Δεν υπάρχει τέλειο μέγεθος ή επίπεδο λεπτομέρειας. Δεν υπάρχει μια και μοναδική λίστα περιεχομένων.
* Μελέτη και διαχείριση εύρυθμης λειτουργίας επιχείρησης - Οικονομικό σχέδιο διάσωσης - Πωλήσεις και Συγχωνεύσεις - Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό - Ίδρυση εταιρίας στο εξωτερικό Περισσότερα >>
Το να γράψετε αυτές τις πληροφορίες είναι κάτι που θα βοηθήσει όχι μόνο εσάς, αλλά και τα άτομα που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε εσάς.
Ασκείται κριτική αν θα αλλάξει κάτι σε αυτό το ΕΣΠΑ ώστε να μην επαναληφθεί το κακό προηγούμενο να μην προσθέτουν αξία στην οικονομία οι πόροι.
Δείξτε το πως θα συμβάλλει το κάθε άτομο στην ανάπτυξη της εταιρείας σας.
* Ανακοπή πλειστηριασμών - Συμβόλαια μακροχρόνιας μίσθωσης - Προστασία περιουσιακών στοιχείων πέραν της κύριας κατοικίας Περισσότερα >>
Το να αποτυπώσετε το σχέδιό σας είναι πολύ καλή εξάσκηση για να ξεκαθαρίσετε τις ιδέες σας και να καταλάβετε καλύτερα τις προοπτικές της επιχείρησής σας, καθώς φυσικά και το χρόνο, το χρήμα και τους πόρους που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε.
Και αυτό είναι ταυτόχρονα πρόκληση και ευθύνη. Με την κατάλληλη αξιοποίηση των πόρων μπορούμε να καλύψουμε το μεγαλύτερο μέρος του επενδυτικού κενού της οικονομίας.
Το παρελθόν αποτελεί μια ακόμα ανάμνηση. Διοχετεύστε όλη σας την ενέργεια στο παρόν και στο μέλλον της εταιρείας, μην αναλώνεστε σε στείρα αυτοκριτική.
Ρυθμίσεις οφειλών για υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις - Προστασία από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς - Αίτηση για ένταξη στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών - Έμπειρο νομικό τμήμα.
Οι διαδικασίες και τα κριτήρια επιλογής για τα υπό χρηματοδότηση αναχρηματοδοτηση δανειων έργα των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ καθορίζονται ως ένα βαθμό από το κανονιστικό πλαίσιο των Κανονισμών για τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία (ΕΔΕΤ). Σε ότι αφορά το εθνικό κανονιστικό πλαίσιο στοχεύουμε στη μέγιστη δυνατή απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών.
Θυμηθείτε πως είναι απλά μια περίληψη και πως θα πρέπει να γράψετε τα βασικά σημεία.
Άλλωστε, ακόμη και αυτό είναι θέμα διαπραγμάτευσης και εγγυήσεων.